aankomst / vertrek
Reservering

+33(0)4 94 55 90 90

Terug

Klantenbeoordelingen

Ellen
Verblijf van 20/10/2019 tot 27/10/2019,,
9/10
Fijne camping. Leuk vlakbij st tropez en andere steden maar ook de rust. Mooi zwembad en 20 min lopen van het strand. Jammer van de van de vele vliegen. Zeker om hier terug te komen! Check hoe je het beste met een caravan hier heen kunt rijden. Sommige wegen zijn minder geschikt voor caravans.
Gepubliceerd op 28/10/2019
Nico
Verblijf van 07/09/2019 tot 19/10/2019,,
7/10
Wij komen al 24 jaar op Tournels. Eerst in juni en sinds 7 jaar in september. Ons verblijf is dan ongeveer 6 a 7 weken. Dus we kunnen gerust zeggen dat het ons er bevalt. De omgeving is mooi, goede restaurants in de buurt en ook een heerlijk naaktstrand.
Gepubliceerd op 22/10/2019
Coralie
Verblijf van 11/10/2019 tot 18/10/2019,,
7/10
Caravan premium met jacuzzi super. Echter zwembad water van algemene bad echt te koud in oktober.
Gepubliceerd op 19/10/2019
Marianne
Verblijf van 29/09/2019 tot 13/10/2019,,
9/10
De periode dat wij er waren was het gezellig druk (oktober). Wij als oma en opa vonden het een kindvrienlijke camping en het personeel was heel behulpzaam!
Gepubliceerd op 18/10/2019
Gerrit
Verblijf van 15/09/2019 tot 29/09/2019,,
8/10
Goed vriendelijk personeel .
Gepubliceerd op 11/10/2019
Albert
Verblijf van 23/09/2019 tot 28/09/2019,,
9/10
Prachtig, goed onderhouden camping.
Gepubliceerd op 03/10/2019
Carry
Verblijf van 13/09/2019 tot 20/09/2019,,
9/10
We zijn al vrschillende jaren op deze camping geweest en we hadden voor dit jaar een nieuwe locatie met uitzicht op de baai met Club55.
Gepubliceerd op 03/10/2019
Erik
Verblijf van 06/09/2019 tot 02/10/2019,,
8/10
kleine kantekening vooraf ik kom al sinds 1979 op deze camping heb dus alle veanderringen mee gemaakt van camping naar gemengd kamperen en huisjes . daar ik nooit in het hoogseizoe kom kan ik mij daar gen beeld van vormen over het algemeen ben ik tevreden ik heb daar veel kennisen uit diverse landen en die zijn ook doorgaans tevreden wel hoor ik vaker dat het toch wel kostbaar is maar de ligging van de camping is nou eenmaal mooi geluidsoverlast van activiteiten uit de bar is een vaak gehoorde klacht het buro en de bezetting was goed de camping was netjes en schoon
Gepubliceerd op 03/10/2019
Frank
Verblijf van 22/08/2019 tot 20/09/2019,,
10/10
Goed.Toiletten worden prima en mooi vroeg schoon gemaakt.Wij hebben geen gebruik gemaakt van zwem- en eetgelegenheid omdat wij dit te nasaal vonden.Een kleiner en luxer restaurant op of direct naast de camping zou een goed idee zijn.
Gepubliceerd op 01/10/2019
Rick
Verblijf van 07/09/2019 tot 28/09/2019,,
9/10
Prachtige camping, elk jaar wordt er weer wel iets mooier gemaakt.
Gepubliceerd op 30/09/2019
Saskia
Verblijf van 16/09/2019 tot 28/09/2019,,
8/10
Het zwembad is fantastisch. Accomodatie is wat verouderd. Wel prachtige plek.
Gepubliceerd op 29/09/2019
Rene
Verblijf van 16/09/2019 tot 26/09/2019,,
9/10
Wederom een fantastische vakantie bij u op de camping. Perfecte ligging. Staat van onderhoud zeer goed. En dan schijnt de zon ook nog.
Gepubliceerd op 27/09/2019
Johan
Verblijf van 06/09/2019 tot 13/09/2019,,
9/10
Fijne camping, goede service en zeer leuke omgeving.
Gepubliceerd op 24/09/2019
Rudi
Verblijf van 07/09/2019 tot 21/09/2019,,
10/10
Prima in orde. Een dikke pluim voor de kuisdienst, cottage was zeer proper bij aankomst.
Gepubliceerd op 23/09/2019
Hendrik
Verblijf van 09/09/2019 tot 22/09/2019,,
9/10
Heel plezierig Mooie camping Vriendelijk en behulpzaam personeel
Gepubliceerd op 23/09/2019
Carlo
Verblijf van 07/09/2019 tot 21/09/2019,,
7/10
Mooi aangelegde camping/vakantiepark. Ligt tegen een berg, hetgeen betekent dat je een behoorlijk steile wandeling moet maken om bij je huisje te komen. Niet handig als je een knie en heupblessure hebt. Bij het boeken van de vakantie hebben we dit verkeerd ingeschat. Park ligt dichtbij zee, mooie omgeving.
Gepubliceerd op 22/09/2019
Ian
Verblijf van 10/09/2019 tot 20/09/2019,,
8/10
De camping ligt op een prachtige locatie met een mooi uitzicht op het strand.
Gepubliceerd op 21/09/2019
Richard
Verblijf van 09/09/2019 tot 19/09/2019,,
8/10
Goed
Gepubliceerd op 20/09/2019
Rene
Verblijf van 04/09/2019 tot 08/09/2019,,
7/10
Grote plekken, maar stijle wegen. Grote camping met veel reuring. Goede animatie. Wij vonden dit echter net iets te veel van het goede. Afstand naar het strand is net iets te ver wat ons betreft. Een goed aangelegd fietspad zou dit aantrekkelijker maken. In het weekend veel geluid vanaf het strand tot diep in de nacht. De twee zwembaden op de camping zijn fantastisch, net als het sanitair.
Gepubliceerd op 19/09/2019
Mark
Verblijf van 09/09/2019 tot 17/09/2019,,
5/10
Het huisje was niet schoon en er bleken muizen in te zitten. Daarnaast stond de babykit niet klaar en moesten we daarvoor bellen en konden we daar de eerste dag (aankomst) niet over beschikken.
Gepubliceerd op 18/09/2019
Alain
Verblijf van 03/09/2019 tot 16/09/2019,,
9/10
Best camping ooit. Zeer goed ingericht. Gezellig. Zwembad erg goed.
Gepubliceerd op 17/09/2019
Marcel
Verblijf van 28/08/2019 tot 02/09/2019,,
9/10
Wederom weer geweldig
Gepubliceerd op 13/09/2019
Rolf
Verblijf van 18/08/2019 tot 02/09/2019,,
8/10
prima
Gepubliceerd op 13/09/2019
Esmée
Verblijf van 10/08/2019 tot 28/08/2019,,
8/10
Een mooie, schone, verzorgde en luxe camping. Ruime plekken met genoeg schaduw van bomen. Er zijn Nederlands sprekende werknemers/animatie. Het is wel heel groot. Leuke camping voor kinderen. Er zijn vel activiteiten en elke dag is er een ander optreden. Grote buiten zwembaden. Wij zonder kinderen konden ook bij een rustig bad liggen. Wel €10 per dag omdat het een spa is. Wij hebben prima gegeten in het restaurant. De bakker is ook goed. Op loop afstand de supermarkt en het strand. Mensen slecht te voet ook gratis pendel bussen naar het strand of van het zwembad naar je plek. Wij stonden op een kampeerplek met tent in het hoogseizoen. Er zijn ook verschillende soorten huisjes.
Gepubliceerd op 09/09/2019
Margreet
Verblijf van 14/08/2019 tot 30/08/2019,,
7/10
Fijne camping maar dient nog een aantal punten te verbeteren om een echte 5 sterren camping te kunnen zijn.
Gepubliceerd op 01/09/2019
Diana
Verblijf van 18/08/2019 tot 29/08/2019,,
9/10
Heerlijk genoten! Echt vakantie gehad!
Gepubliceerd op 30/08/2019
Hans
Verblijf van 15/08/2019 tot 27/08/2019,,
8/10
prachtige locatie, prima service, af en toe te druk bij het zwembad
Gepubliceerd op 28/08/2019
Cindy
Verblijf van 15/08/2019 tot 16/08/2019,,
8/10
Erg leuke camping
Gepubliceerd op 27/08/2019
Ronald
Verblijf van 12/08/2019 tot 26/08/2019,,
8/10
Mooie camping, maar accommodatie echt minder mooi/nieuw/schoon dan dat we gewend zijn van Yelloh Village
Gepubliceerd op 27/08/2019
Geert-Jan
Verblijf van 05/08/2019 tot 23/08/2019,,
7/10
Prima verblijf gehad. Schoonmaak in het toiletgebouw liet te wensen over, ook volle prullenbakken op het terras bij de creperie, kinderachtig gedrag van personeel bij de bar vanwege watergevechten, kapotte tegels in het zwembad en onze zoon is door een vlonder in het zwembad gezakt.
Gepubliceerd op 27/08/2019
Guy
Verblijf van 18/08/2019 tot 23/08/2019,,
10/10
HEER-LIJK!!
Gepubliceerd op 25/08/2019
André
Verblijf van 05/08/2019 tot 18/08/2019,,
7/10
Mooie camping, maar hoogte verschil voor- en achter op de camping is heel groot. +/- 60 mtr hoogte verschil over 500 mtr. Elke keer een hele klim.
Gepubliceerd op 25/08/2019
Henk
Verblijf van 12/08/2019 tot 22/08/2019,,
10/10
Gezellig schoon vriendelijk
Gepubliceerd op 24/08/2019
Damy
Verblijf van 07/08/2019 tot 21/08/2019,,
9/10
Prima accomodatie, netjes en zoals verzocht kon ik de auto erbij/naast parkeren. Nette camping prima faciliteiten.
Gepubliceerd op 22/08/2019
Sander
Verblijf van 07/08/2019 tot 21/08/2019,,
6/10
Mooie locatie en zwembad. Personeel niet altijd even vriendelijk en oogt ongeïnteresseerd. Werking douches kan beter en vaak koud water. Mooie vakantie gehad, maar 5 sterren is niet helemaal terecht.
Gepubliceerd op 22/08/2019
Alex
Verblijf van 29/07/2019 tot 15/08/2019,,
9/10
Wij hebben een zeer fijne en relaxte vakantie gehad.
Gepubliceerd op 20/08/2019
Egbert
Verblijf van 02/08/2019 tot 19/08/2019,,
8/10
De camping ziet er goed en netjes uit. De toiletgebouwen worden vaak schoon gemaakt. De badmeesters zijn streng maar duidelijk. De regels zijn duidelijk, geen bommetje in de stroomversnelling. Niet in de stroomversnelling springen vanaf de kant. Op de glijbanen de normale duidelijke regels. En als je ze dan toch overtreedt, dan hoor je idd een fluitje. Bedden bij het zwembad zijn er genoeg. Natuurlijk zijn er altijd mensen die de bedjes een aantal uren reserveren. Animatie s avonds vooral gericht op de ouderen en ouders. Veel dans en weinig van het animatie zelf
Gepubliceerd op 20/08/2019
M
Verblijf van 15/07/2019 tot 29/07/2019,,
6/10
Nette camping, alleen de gastvrijheid van bijv; animatie en personeel erg onvriendelijk en geen moeite om je te verstaan (spreken alléén frans)
Gepubliceerd op 19/08/2019
Maria
Verblijf van 08/08/2019 tot 17/08/2019,,
8/10
Goed
Gepubliceerd op 18/08/2019
Debby
Verblijf van 25/07/2019 tot 16/08/2019,,
8/10
De camping is prachtig ontzettend mooie omgeving. Mooi zwembad,lekker restaurant. Sanitair is redelijk,helaas zijn het de mensen die het vies achterlaten. Animatie in de avond zou qua geluid anders mogen. We hadden juist om een plek gevraagd waar je dit niet of minder zou horen maar helaas was dit niet het geval,terwijl we best hoog zaten (RO10). Verder prima vakantie gehad.
Gepubliceerd op 18/08/2019
Tibor
Verblijf van 12/08/2019 tot 17/08/2019,,
7/10
Vrij duur prijs kwaliteitsverhouding Mooie omgeving
Gepubliceerd op 18/08/2019
André
Verblijf van 29/07/2019 tot 15/08/2019,,
6/10
plaatsen moelijk te bereiken vanwege de steilheid en ingangen naar de plaatsen, stroom voorziening weinig ampere voor moderne kampeerder en als je het opwaardeerd naar10 ampere dan gelijk een fors bedrag erbij wat in ons geval € 68 ,00 was voor 17 dagen waarbij de zekering er bij elkaar 2 maal eruit was gegaan wat volgens mij als oorzaak heeft dat U oude zekering automaten gebruikt die niet meer goed zijn ook was he tzo dat de laatste avond van ons verblijf de zekering er 3 keer uit was gegaan wat als oorzaak had dat U de zekering al op die dag vervangen had voor de normale 6 amp zekering een belachelijke zaak moest 3 keer de berg aflopen om te gaan vragen of ze hem er weer in wilde doen ook de taal bij het zwembad en bij de bewaking en ander personeel uitgezonderd de receptie is niet ingesteld op een internationale camping zij begrijpen nog geen eens basis engelse taal ook is het belachelijk dat ik voor mijn aanwezigheid met mijn camper en daarvoor een auto had meegenomen om de omgeving te bekijken ik moest betalen voor die auto € 5,00 per dag is € 85,00 maar een plaats is 1 caravan met 1 auto nu mijn camper is op dat moment mijn caravan en de auto is dan mijn auto was niet aan het verstand te brengen. er was een pendelbus maar die hebben wij zelden een rondje over de camping zien maken wij stonden boven op de berg SU 07
Gepubliceerd op 18/08/2019
Ruud
Verblijf van 04/08/2019 tot 06/08/2019,,
9/10
De combinatie van rust en gezelligheid voor vele doelgroepen
Gepubliceerd op 17/08/2019
Jolanda
Verblijf van 22/07/2019 tot 09/08/2019,,
8/10
Goed verzorgde camping Veel nationaliteiten Goede facaliteiten
Gepubliceerd op 17/08/2019
Patrick
Verblijf van 24/07/2019 tot 05/08/2019,,
8/10
Mooie camping met veel faciliteiten. Alles wordt goed onderhouden. Het enige nadeel wat we hebben ondervonden is dat de animatie echt alleen Frans en Engels spreekt. We hadden gehoopt op in ieder geval 1 persoon die de Nederlandse of Vlaamse taal machtig was
Gepubliceerd op 16/08/2019
Arie
Verblijf van 20/07/2019 tot 04/08/2019,,
10/10
Super mooi en schone camping !!
Gepubliceerd op 15/08/2019
Aafke
Verblijf van 31/07/2019 tot 14/08/2019,,
8/10
Het is een hele mooie camping met veel faciliteiten.
Gepubliceerd op 15/08/2019
Claude
Verblijf van 22/07/2019 tot 01/08/2019,,
8/10
Zeer mooie en propere camping waar jong en oud zowel met als zonder kinderen zich thuis voelen, voor ieder wat wils...
Gepubliceerd op 15/08/2019
Eric
Verblijf van 16/07/2019 tot 01/08/2019,,
8/10
De camping was prima! Heerlijke vakantie gehad!
Gepubliceerd op 15/08/2019
Jeroen
Verblijf van 02/08/2019 tot 07/08/2019,,
9/10
We komen al 15 jaar op Les Tournels. Dit jaar voor de eerste keer in een Premium cottage, geweldig!
Gepubliceerd op 14/08/2019
Bekijk meer klantbeoordelingen
Zie ook...