aankomst / vertrek
Reservering

+33(0)4 94 55 90 90

Terug

Klantenbeoordelingen

Fieke V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 11/10/2021 tot 12/10/2021
10/10
"Super mooie camping en zeker voor dat geld (21,32 per nacht voor camper met 2 pers. in oktober). Sanitair heel schoon en mooi. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten."

Gepubliceerd op 13/10/2021
Henk D. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 11/09/2021 tot 02/10/2021
10/10
"8 jaar geleden verbleven we op deze prachtige vlak bij het strand gelegen camping. Hoewel we dit vast van plan waren konden we door omstandigheden niet eerder opnieuw komen, maar dit jaar lukte dit wel weer en we hebben direct ook al voor 4 weken volgend voorjaar geboekt."

Gepubliceerd op 13/10/2021
Johan W. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 03/09/2021 tot 02/10/2021
9/10
"Veel mogelijk heden tot omtspanning"

Gepubliceerd op 13/10/2021
Steffie M. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 21/09/2021 tot 02/10/2021
8/10
"Super luxe camping. Luxe faciliteiten. Prima huisje"

Gepubliceerd op 13/10/2021
Leo P. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 26/09/2021 tot 09/10/2021
9/10
"Het is voor e vierde maal dat we Le Tournels bezoeken, dus we zijn zeker tevreden. Leuk was dat we dit jaar gratiss wifi kregen. Waarom, dat konden de receptionisten niet zeggen. Ik kan niet zeggen dat ze onvriendelijk waren maar hun antwoorden waren kort en zakelijk. Toch wel spijtig. Wat de accommodaties betreft, toch wel een bedenking. Ze zijn zeker niet goedkoop vergeleken met enkele andere toplocaties - hiervoor zal de unieke ligging en het mooie waterpark wel een rol spelen - maar dan zouden de accommodaties toch wel beter kunnen wat betreft inrichting. Een voorbeeld : op onze vraag of we een broodrooster konden bekomen, bleek dit onmogelijk ??? Maar dus toch een dikke 9 , we gaan daar waarschijnlijk nog terug naartoe."

Gepubliceerd op 10/10/2021
Vincent D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 12/09/2021 tot 25/09/2021
9/10
"het is een prachtige camping met een geweldig zwembad!"

Gepubliceerd op 06/10/2021
Hendrik N. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 23/09/2021 tot 03/10/2021
9/10
"Prima verblijf, helaas geen mogelijkheid om bij te boeken"

Gepubliceerd op 05/10/2021
Leny H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 05/09/2021 tot 03/10/2021
9/10
"Een fijne, goed verzorgde camping. Wij komen al jaren terug, dat zegt genoeg."

Gepubliceerd op 04/10/2021
Jan P. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 13/09/2021 tot 20/09/2021
8/10
"vanaf de reservering is er veel mis gegaan ivm mijn/onze meldingen zoals gebruikelijk,gevraagd ivm leeftijd en de daarbij behorende klachten een benedencottage en/of wij gratis overnachting kunnen krijgen ivm 2925 puntensysteem maar dat bleek niet mogelijk en later terwijl wij er al waren hebben wij via receptie een dag kunnen verlengen met ons puntenaantal en bij aankomst hebben wij om uitleg gevraagd maar er werd niet op ingegaan terwijl wij al heeeeel veel jaren trouwe klanten zijn en ook van meerdere yellohvillage parken en kregen een vrij nieuw cottage OL43B maar niet geheel beneden maar toch zeer tevreden en hebben deze 8 dagen wederom genoten van les Tournels en hele omgeving jammer dat men niet ziet dat bv wij al vele jaren trouwe klanten zijn en de aankomst vlak voor de receptie met test en QRcode is heeeel goed geregeld gegroet namens fam.J.Poeze Dubbeldam"

Gepubliceerd op 04/10/2021
Ralph V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 17/09/2021 tot 28/09/2021
10/10
"Prachtige cottage qua ligging en uitzicht! Privacy Mooie camping met veel faciliteiten"

Gepubliceerd op 01/10/2021
Ralph S. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 23/09/2021 tot 29/09/2021
7/10
"Wij zijn tevreden met ons verblijf op de camping"

Gepubliceerd op 30/09/2021
Marc T. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 10/09/2021 tot 14/09/2021
9/10
"Zeer vriendelijk onthaal en alles was heel proper"

Gepubliceerd op 25/09/2021
Ilja Mariska H. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 05/09/2021 tot 24/09/2021
7/10
"Mooie camping! Goede voorzieningen, maar helaas is de cottage (waar je heel veel geld voor betaald) netjes, maar met gebreken."

Gepubliceerd op 25/09/2021
Jurgen F. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 04/09/2021 tot 10/09/2021
10/10
"Voor ons nog steeds de mooiste camping."

Gepubliceerd op 22/09/2021
Monique R. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 30/08/2021 tot 19/09/2021
9/10
"mooie vrzorgde camping in een mooie omgeving"

Gepubliceerd op 21/09/2021
Saskia S. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 07/09/2021 tot 18/09/2021
8/10
"De camping is prachtig gelegen. Vlak bij de mooiste stranden en baaitjes. Er zijn drie zwembaden die ook fantastisch zijn. Huisje persoonlijk een beetje verouderd, maar wij hadden wel een prachtige plek met mooi uitzicht. Jammer dat dit jaar de taxi niet aanwezig was. Hierdoor moest je soms flink klimmen. De badmeesters zijn wel iets te fanatiek met hun fluitje."

Gepubliceerd op 21/09/2021
Rudolf R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 29/08/2021 tot 12/09/2021
9/10
"Het was zeer proper en goede accommodatie zwembad perfect vooral dat het tussen 13 uur en 14 gesloten was , zo lagen er geen handdoeken en hadden wij om 14 uur nog ligstoelen. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het verblijf was goed gelegen en zeer netjes alles voorhanden. Ideale vakantie komen nog terug"

Gepubliceerd op 20/09/2021
Edith B. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 04/09/2021 tot 11/09/2021
9/10
"Supervriendelijk personeel"

Gepubliceerd op 19/09/2021
Pascale R. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 12/09/2021 tot 18/09/2021
8/10
"mooie ccamping met veel faciliteiten"

Gepubliceerd op 19/09/2021
Leander K. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 31/08/2021 tot 03/09/2021
3/10
"Prima Lokatie. Dicht bij het strand en dicht bij verschillende leuke plaatsjes. Voldoende te doen op het park zelf en eromheen. Echter werkelijk elke avond luide muziek te horen over het gehele park van live muziek. Geschreeuw door een microfoon tot in de late uurtjes en zelfs 2 x in de week aangevuld met disco tot 03:00. Als je hard werkt het hele jaar en komt voor je rust - ga hier dan niet heen. We hebben erover gesproken met de receptie maar die kunnen er niets aan doen. Al met al blij dat ik weer in mijn eigen bed lig. Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar."

Gepubliceerd op 17/09/2021
Eline V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 07/09/2021 tot 14/09/2021
8/10
"Hele mooie camping! Zeer goed"

Gepubliceerd op 16/09/2021
Herbie V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 29/08/2021 tot 30/08/2021
10/10
"Perfecte service en een zeer mooie camping. Het eten in het restaurant is zeer goed, zeker voor de prijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik was al 2x eerder hier geweest en zal zeker weer terug komen volgend jaar."

Gepubliceerd op 14/09/2021
Monique H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 29/08/2021 tot 05/09/2021
8/10
"Geweldige camping, mooie plaatsen, prachtige ligging, aardig personeel, avonden luidruchtige muziek"

Gepubliceerd op 06/09/2021
Cornelia D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 15/08/2021 tot 24/08/2021
8/10
"mooie camping gelegen onder de prachtige paraplu bomen. Jammer is dat je de entertainment heel goed hoort ook in de latere uurtjes"

Gepubliceerd op 06/09/2021
Denise R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 28/08/2021 tot 03/09/2021
9/10
"Top locatie, ligt prachtig"

Gepubliceerd op 05/09/2021
Joost B. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 09/08/2021 tot 20/08/2021
7/10
"veel gericht op Franse bevolking, geen NL sprekende animatie waardoor het lastig is voor kinderen om aan te haken bij de activiteiten."

Gepubliceerd op 31/08/2021
Maartje B. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 11/08/2021 tot 25/08/2021
9/10
"Super camping!! Heel vriendelijk personeel, heel schoon en mooie plekken!"

Gepubliceerd op 26/08/2021
Paul B. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 27/07/2021 tot 11/08/2021
9/10
"Schitterende camping met heel schoon sanitair. Mooie bar bij zwembad en vriendelijk personeel. Enige min puntje was, dat het zwembad 's middags een uur dicht ging."

Gepubliceerd op 24/08/2021
Leanne H. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 27/07/2021 tot 11/08/2021
9/10
"Schitterende en schone camping"

Gepubliceerd op 20/08/2021
Chantal H. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 01/08/2021 tot 18/08/2021
8/10
"Goed!"

Gepubliceerd op 19/08/2021
Jacintha M. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/07/2021 tot 12/08/2021
10/10
"Bijzonder vriendelijk personeel, super schoon sanitair en geweldige kampeerplek."

Gepubliceerd op 16/08/2021
Marco N. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 15/07/2021 tot 05/08/2021
10/10
"Mooie Camping en heerlijke omgeving"

Gepubliceerd op 16/08/2021
Remco S. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 27/07/2021 tot 04/08/2021
10/10
"Prachtige camping op een fantastische locatie."

Gepubliceerd op 15/08/2021
Jop R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 26/07/2021 tot 09/08/2021
9/10
"Geweldige camping, prachtig!"

Gepubliceerd op 15/08/2021
Richard H. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 21/07/2021 tot 04/08/2021
8/10
"Prima camping Een beetje stijl maar we hebben genoten"

Gepubliceerd op 15/08/2021
Ricardo D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 30/07/2021 tot 14/08/2021
7/10
"Mooi park, uitstekend zwembad, leuke animatie en geweldige ligging t.o.v. het strand. Sanitair boven moet veel en veel beter. Daarnaast veel geluidsoverlast en honden welke massaal hun behoefte op straat doen."

Gepubliceerd op 15/08/2021
Michel M. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 17/07/2021 tot 14/08/2021
6/10
"De locatie van de camping is geweldig. Als terugkomende gast (sinds 1992) zie ik een aantal verbeteringen (geen vuilniswagens die over de camping ‘racen’) maar ook minder positieve ontwikkelingen."

Gepubliceerd op 15/08/2021
Ashwin P. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 01/08/2021 tot 02/08/2021
9/10
"Top alles was goed geregeld zelfs waren wel een dag te vroeg en een zeer goed passende oplossing gekregen."

Gepubliceerd op 14/08/2021
Robert R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 28/07/2021 tot 07/08/2021
9/10
"een prachtige sfeervolle camping, leuk voor jong en oud!"

Gepubliceerd op 13/08/2021
Peter N. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 30/07/2021 tot 12/08/2021
8/10
"Helemaal prima .. mooie camping ..prima huisje! Wel nog laat muziek hoorbaar op de camping maar vond het niet hinderlijk. Geluid kwam ook niet van de camping zelf waar het wel vandaan kwam zijn we niet achter gekomen!!"

Gepubliceerd op 13/08/2021
Gert S. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 09/08/2021
10/10
"Geweldig!! Vooral een groot compliment hoe aardig het personeel die de tuinen verzorgen en de karretjes"

Gepubliceerd op 11/08/2021
Yvonne B. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 07/08/2021
10/10
"Fantastisch!"

Gepubliceerd op 09/08/2021
Andre D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 07/08/2021
9/10
"Goed georganiseerde en verzorgde camping. Enthousiast en klantvriendelijk personeel. Een aanrader!"

Gepubliceerd op 08/08/2021
Fleur D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 26/07/2021 tot 06/08/2021
9/10
"Prachtige camping en wij stonden op een mooie grote plek. Sfeer is fijn. Sanitair is heel schoon en ruim en je hoeft nooit te wachten."

Gepubliceerd op 08/08/2021
Jolande R. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 16/07/2021 tot 28/07/2021
9/10
"Net als vorig jaar een geweldige camping, Prachtig gelegen en verzorgd en schoon. Beetje jammer van de muziek(herrie) elke avond. Maar nog steeds de fijnste camping!"

Gepubliceerd op 08/08/2021
Hanno D. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 31/07/2021
5/10
"te groot, te duur, te veel lawaai, te commercieel"

Gepubliceerd op 08/08/2021
Nathalie K. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 20/07/2021 tot 05/08/2021
9/10
"Altijd genieten!"

Gepubliceerd op 06/08/2021
Anja V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 20/07/2021 tot 23/07/2021
8/10
"Bijzondere plek, groot maar met voldoende privacy. Storend vonden wij de avondprogramma met live muziek. Dit was bij ons ook te hard. Daarom twee punten aftrek."

Gepubliceerd op 06/08/2021
Delphine V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 26/07/2021 tot 04/08/2021
7/10
"Goed en verzorgd verblijf/ camping. Helaas was de opvang voor heel de week vol en internet heeft slecht bereik"

Gepubliceerd op 06/08/2021
Tuncay T. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 04/08/2021
8/10
"Premium deel was prima en rustig"

Gepubliceerd op 05/08/2021
Nathalie D. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2021 tot 31/07/2021
8/10
"Zeer goede ontvangst. Nette camping (met uitzondering van de bar, daar was het regelmatig toch niet zo proper)."

Gepubliceerd op 04/08/2021
Annette D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 20/07/2021 tot 03/08/2021
7/10
"Leuke ervaring voor een keer maar er komt geen tweede keer."

Gepubliceerd op 04/08/2021
Christiaan B. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 26/07/2021 tot 02/08/2021
9/10
"Een net vakantiepark met veel faciliteiten. De prijs kwaliteit klopt."

Gepubliceerd op 03/08/2021
Rob B. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 31/07/2021 tot 02/08/2021
9/10
"Hele mooie camping waar we nu alweer voor de 4e keer zijn teruggekomen als we de code d’Azur bezoeken. Vriendelijk en professioneel personeel."

Gepubliceerd op 03/08/2021
Andre V. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 18/07/2021 tot 02/08/2021
7/10
"Mooie camping en omgeving. Hoewel de camping op een berg ligt en het best een hele klim is hebben we dat niet als erg ervaren."

Gepubliceerd op 03/08/2021
Rolf P. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 25/07/2021 tot 01/08/2021
10/10
"10"

Gepubliceerd op 02/08/2021
Robert C. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 07/07/2021 tot 10/07/2021
9/10
"Superleuke plek met alles erop en eraan! Heel netjes en vriendelijk"

Gepubliceerd op 02/08/2021
Rein H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/06/2021 tot 01/08/2021
9/10
"Heerlijk relaxte vakantie"

Gepubliceerd op 02/08/2021
Erik D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 11/07/2021 tot 15/07/2021
8/10
"mooie camping,goeie ligging,mooi zwembad,restaurant goed"

Gepubliceerd op 01/08/2021
Filip P. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 20/07/2021 tot 23/07/2021
10/10
"Een echt paradijs! We tellen al af naar de volgende keer! Prachtige ligging, mooie plaatsen, super proper sanitair, zeer uitgebreide supermarkt, fantastisch zwembad!"

Gepubliceerd op 29/07/2021
Nick C. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 14/07/2021 tot 26/07/2021
9/10
"Prima en goed georganiseerde camping."

Gepubliceerd op 27/07/2021
Jan D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 01/07/2021 tot 14/07/2021
8/10
"Klasse camping waar we steeds graag terug komen"

Gepubliceerd op 26/07/2021
Stacy K. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 16/07/2021 tot 24/07/2021
8/10
"Heel mooie camping en top voor de kinderen"

Gepubliceerd op 25/07/2021
Saskia V. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 12/07/2021 tot 19/07/2021
9/10
"Supermooie camping, op een unieke ligging. Heel goede service en fantastisch personeel. Wij komen zeker nog terug!"

Gepubliceerd op 20/07/2021
Luc D. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 06/07/2021 tot 17/07/2021
8/10
"Mooi en verzorgd"

Gepubliceerd op 18/07/2021
Curd S. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 05/07/2021 tot 14/07/2021
9/10
"Super mooie camping. Vriendelijk personeel."

Gepubliceerd op 15/07/2021
Eric V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 21/06/2021 tot 05/07/2021
8/10
"Niets aan te merken, alles was super inorder. Alleen hadden we dit jaar enorm veel last van mieren maar dat is de natuur."

Gepubliceerd op 12/07/2021
Matthieu S. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 20/06/2021 tot 24/06/2021
7/10
"netjes"

Gepubliceerd op 11/07/2021
Geert H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 12/06/2021 tot 26/06/2021
9/10
"Hallo, Dit is ons 2e bezoek aan Les Tournels. De camping is één van de mooiste die ik al ooit gezien heb, en we hebben al aardig wat rondgereisd. De faciliteiten zijn quasi perfect, mooie zwembaden, resto en bar. Het geheel wordt perfect onderhouden, terrein, sanitair, ... Het enige wat ons stoorde is dat er luide muziek was op de camping na 22u00, volgens ons een tijdstip waarop de meesten onder ons wel willen genieten van wat rust. Verder alles prima in orde."

Gepubliceerd op 29/06/2021
Marcel G. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 13/06/2021 tot 17/06/2021
8/10
"prima verblijf, voornamelijk omdat het nog geen hoogseizoen was en er een kleurcode gold voor frankrijk.. zijn hier vaker geweest maar dan in het hoogseizoen. dan merk je duidelijk dat de capaciteit van vooral het zwembad veel te klein is. nu was het prima toeven met de echte beloofde rust en ruimte... wel veel lawaai na elfen van de strandtenten in de omgeving."

Gepubliceerd op 29/06/2021
Adrianus D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 12/06/2021 tot 26/06/2021
8/10
"Prima"

Gepubliceerd op 28/06/2021
Anton H. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 19/06/2021 tot 26/06/2021
9/10
"Geweldige accomodatie, zeer schoon, van alle gemakken voorzien, de jacuzzi is heerlijk en ook schoon etc.. Heerlijke electrische BBQ, waar we goed gebruik van hebben kunnen maken. Verder heel mooi gelegen vakantiepark en echt heerlijk genoten!"

Gepubliceerd op 27/06/2021
Mtjm M. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 12/06/2021 tot 20/06/2021
8/10
"Kunnen jullie niet echt iets aan doen maar de hele dag door schreeuwende kinderen. nu al te weinig bedjes of lig gelegenheid in het zwembad, moet het hoogseizoen nog beginnen. En niet geheel onbelangrijk de hele dag door werkzaamheden met o.a. stinkende bladblazers die meer stof veroorzaken dan bladeren opzuigen."

Gepubliceerd op 22/06/2021
Maria W. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 16/06/2021 tot 19/06/2021
8/10
"Leuke camping voor jong en oud genoeg te doen. Onwijs Mooi zwembad en net sanitair. Het was er in juni gezellig druk maar niet te druk.. het is een grote camping dus kan me voorstellen dat het in de zomervakantie onwijs druk en lawaaierig is. Je zit op een berg dus al het geluid vanuit het dal hoor je maar dat vinden wij niet storend."

Gepubliceerd op 22/06/2021
Johannes V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 27/09/2020 tot 14/10/2020
6/10
"Redelijk tevreden."

Gepubliceerd op 25/10/2020
Bekijk meer klantbeoordelingen
Zie ook...