aankomst / vertrek
Reservering

+33(0)4 94 55 90 90

Terug

Klantenbeoordelingen

Maria
Verblijf van 08/08/2019 tot 17/08/2019,,
8/10
Goed
Gepubliceerd op 18/08/2019
Debby
Verblijf van 25/07/2019 tot 16/08/2019,,
8/10
De camping is prachtig ontzettend mooie omgeving. Mooi zwembad,lekker restaurant. Sanitair is redelijk,helaas zijn het de mensen die het vies achterlaten. Animatie in de avond zou qua geluid anders mogen. We hadden juist om een plek gevraagd waar je dit niet of minder zou horen maar helaas was dit niet het geval,terwijl we best hoog zaten (RO10). Verder prima vakantie gehad.
Gepubliceerd op 18/08/2019
Tibor
Verblijf van 12/08/2019 tot 17/08/2019,,
7/10
Vrij duur prijs kwaliteitsverhouding Mooie omgeving
Gepubliceerd op 18/08/2019
André
Verblijf van 29/07/2019 tot 15/08/2019,,
6/10
plaatsen moelijk te bereiken vanwege de steilheid en ingangen naar de plaatsen, stroom voorziening weinig ampere voor moderne kampeerder en als je het opwaardeerd naar10 ampere dan gelijk een fors bedrag erbij wat in ons geval € 68 ,00 was voor 17 dagen waarbij de zekering er bij elkaar 2 maal eruit was gegaan wat volgens mij als oorzaak heeft dat U oude zekering automaten gebruikt die niet meer goed zijn ook was he tzo dat de laatste avond van ons verblijf de zekering er 3 keer uit was gegaan wat als oorzaak had dat U de zekering al op die dag vervangen had voor de normale 6 amp zekering een belachelijke zaak moest 3 keer de berg aflopen om te gaan vragen of ze hem er weer in wilde doen ook de taal bij het zwembad en bij de bewaking en ander personeel uitgezonderd de receptie is niet ingesteld op een internationale camping zij begrijpen nog geen eens basis engelse taal ook is het belachelijk dat ik voor mijn aanwezigheid met mijn camper en daarvoor een auto had meegenomen om de omgeving te bekijken ik moest betalen voor die auto € 5,00 per dag is € 85,00 maar een plaats is 1 caravan met 1 auto nu mijn camper is op dat moment mijn caravan en de auto is dan mijn auto was niet aan het verstand te brengen. er was een pendelbus maar die hebben wij zelden een rondje over de camping zien maken wij stonden boven op de berg SU 07
Gepubliceerd op 18/08/2019
Ruud
Verblijf van 04/08/2019 tot 06/08/2019,,
9/10
De combinatie van rust en gezelligheid voor vele doelgroepen
Gepubliceerd op 17/08/2019
Jolanda
Verblijf van 22/07/2019 tot 09/08/2019,,
8/10
Goed verzorgde camping Veel nationaliteiten Goede facaliteiten
Gepubliceerd op 17/08/2019
Patrick
Verblijf van 24/07/2019 tot 05/08/2019,,
8/10
Mooie camping met veel faciliteiten. Alles wordt goed onderhouden. Het enige nadeel wat we hebben ondervonden is dat de animatie echt alleen Frans en Engels spreekt. We hadden gehoopt op in ieder geval 1 persoon die de Nederlandse of Vlaamse taal machtig was
Gepubliceerd op 16/08/2019
Arie
Verblijf van 20/07/2019 tot 04/08/2019,,
10/10
Super mooi en schone camping !!
Gepubliceerd op 15/08/2019
Aafke
Verblijf van 31/07/2019 tot 14/08/2019,,
8/10
Het is een hele mooie camping met veel faciliteiten.
Gepubliceerd op 15/08/2019
Claude
Verblijf van 22/07/2019 tot 01/08/2019,,
8/10
Zeer mooie en propere camping waar jong en oud zowel met als zonder kinderen zich thuis voelen, voor ieder wat wils...
Gepubliceerd op 15/08/2019
Eric
Verblijf van 16/07/2019 tot 01/08/2019,,
8/10
De camping was prima! Heerlijke vakantie gehad!
Gepubliceerd op 15/08/2019
Jeroen
Verblijf van 02/08/2019 tot 07/08/2019,,
9/10
We komen al 15 jaar op Les Tournels. Dit jaar voor de eerste keer in een Premium cottage, geweldig!
Gepubliceerd op 14/08/2019
Jan
Verblijf van 18/07/2019 tot 28/07/2019,,
9/10
mooie camping, lekker warm zwembad, loopafstand naar zee camping ligt op een helling maar er rijden steeds karretjes rond om de gasten op de plek van bestemming te brengen
Gepubliceerd op 12/08/2019
Petro
Verblijf van 28/07/2019 tot 10/08/2019,,
9/10
Goed verzorgde camping, geweldig zwembad. Prima restaurant en vriendelijk personeel.
Gepubliceerd op 12/08/2019
Nadia
Verblijf van 03/08/2019 tot 11/08/2019,,
8/10
Mooie huisjes (zaten in een premium). Mooi verzorgd en proper.
Gepubliceerd op 12/08/2019
Robert
Verblijf van 29/07/2019 tot 08/08/2019,,
9/10
Prachtig huisje met en uitzicht als beloofd. Treintje van en naar zwembad perfect zwembad en bar vernieuwd dus top. Bediening restaurant teleurstellend.
Gepubliceerd op 10/08/2019
Ed
Verblijf van 21/07/2019 tot 04/08/2019,,
9/10
Mooie camping, ondanks de grootte en drukte erg rudtig en stil.
Gepubliceerd op 08/08/2019
Richard
Verblijf van 15/07/2019 tot 01/08/2019,,
7/10
De omgeving is prachtig en de camping is mooi maar geen 5 sterren niveau. Je kunt veel zien in omgeving (Saint-Tropez, Cap Taillat, Bormes-les-Mimosas) of wat verder rijden (Marseille, Nice). We hadden grote standplaats GG07 met zeezicht en veel privacy. Wel een flinke klim want de hellingen naar de hoger gelegen standplaatsen zijn steil. Het bij GG07 dichtstbijzijnde sanitairgebouw (het kleinste gebouw) is stokoud en vies. Daarom dagelijks te voet naar het volgende gebouw dat gerenoveerd en gepoetst was. Restaurant en bar zijn prima. Meeste personeel spreekt naast Frans ook wat Engels. Je kunt contactloos pinnen. De moules-frites avond was lekker en goed geregeld. Divers publiek in hoogseizoen: Fransen, Nederlanders, Belgen, Duitsers. Maar alle entertainment en activiteiten zijn volledig Franstalig, er is niets geregeld in andere taal, voor onze kids wel jammer. Supermarkt ligt buiten de camping. Bakker wel op de camping, alleen 's morgens open. Het strand (Plage du Pampelonne) is 20 minuten lopen via een gravelpad tussen de wijnranken. Zwembad is netjes maar niet bijzonder. Oudste deel van het bad (diepe gedeelte) kan wel een renovatie gebruiken. Glijbanen zijn leuk voor kids tot een jaar of 8. Als de camping 3 sterren had (met bijbehorend tarief) dan was alles top. Met 5 sterren mag je meer verwachten. De andere 5-sterren campings die we afgelopen jaren in Frankrijk en Spanje bezocht hebben bieden meer luxe en voorzieningen voor hetzelfde of minder geld. Yelloh Le Brasilia, Yelloh Le Serignan Plage, maar vooral El Delfin Verde (Costa Brava) zijn van een ander niveau. Ik had het idee dat Les Tournels het wel prima vind zo, omdat de mensen vanwege de streek en de aantrekkingskracht van Saint-Tropez toch wel komen.
Gepubliceerd op 07/08/2019
Cliff
Verblijf van 25/07/2019 tot 05/08/2019,,
9/10
Alles in orde buiten avondshows waren wat minder teveel Frans gericht.
Gepubliceerd op 06/08/2019
Cees
Verblijf van 27/06/2019 tot 25/07/2019,,
9/10
Heerlijk, als vanouds! Wij komen hier al 39 jaar onafgebroken!!
Gepubliceerd op 05/08/2019
Henk
Verblijf van 20/07/2019 tot 03/08/2019,,
9/10
vriendelijk en behulpzaam personeel, proper sanitair, leuk restaurant met thema avonden. net en verzorgd zwembad
Gepubliceerd op 05/08/2019
Peter
Verblijf van 14/07/2019 tot 04/08/2019,,
8/10
Het verblijf was zeer goed. Alles is goed voor elkaar. We waren met een tent dus aangewezen op de douche en toilet van de camping, dat is prima en schoon. Het enige minpunt is het lawaai 's nachts! Iedere avond tot een uur of 3 in de nacht is er luide muziek van een beach club. Zeker als je wat hoger op de camping staat is het erg vervelend en kan je letterlijk meezingen met ieder liedje.. Ook de animatie iedere avond is teveel van het goede. Ook hier staat tot ruim na 11 uur de muziek heel erg hard. Even 's avonds genieten voor de tent (of caravan / huisje) in de koelte van de dag is er niet bij. En dat iedere dag!!! Ik ben nog jong en vind muziek of een beetje rumoer geen enkel probleem maar dit is echt teveel!!!
Gepubliceerd op 05/08/2019
Bastien
Verblijf van 05/07/2019 tot 24/07/2019,,
3/10
Slecht, het geluid van het entertainmentgebeuren tot 24:00 uur staat veel te hard. Gedwongen om tot half 1 op te blijven. En daarna hopen dat de wind landafwaarts staat anders dreun je weg op de discodreunen van de disco op het strand. Dit was de derde keer en de laatste. Het conflict dat ze hebben met de de gemeente van Ramatuelle over de stranddisco heeft ze doen besluiten om je vooraf te laten betalen zodat je niet eerder weg gaat. Ze geven wel het restant aan dagen terug. Eigenlijk wilde ik het hele verblijf reclameren. Maar ik wilde geen gedoe tijdens mijn vakantie en 2 dagen eerder vertrokken om thuis bij te slapen! Er wordt niet gehandhaafd op rust na 24:00 uur. Te drukke camping. Erg jammer want prachtplek.
Gepubliceerd op 04/08/2019
Lars
Verblijf van 26/07/2019 tot 02/08/2019,,
8/10
Mooie camping, goede locatie
Gepubliceerd op 03/08/2019
Dc
Verblijf van 14/07/2019 tot 01/08/2019,,
8/10
Prima plek waar we wederom onze vakantie doorgebracht hebben. We komen hier al vele jaren. Een minpuntje was dat bij aankomst er een rij wachtenden tot buiten de receptie stond om in te schrijven terwijl er een medewerkster een half uur achter de balie zat zonder iemand te helpen. Diegene die ons tenslotte hielp was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echt negatief punt is het restaurant, diverse andere mensen hadden trouwens dezelfde mening, alles is daar een groot drama, de wachttijd voordat we geholpen werden, het eten was slecht en koud, klacht werd niets meegedaan, het bedienend personeel was onvriendelijk en leek ongeïnteresseerd. Hier moet Yelloh! ECHT iets aan doen. Verder is alles super verlopen, prima huisje wat net geheel gerenoveerd was, super plekje en voor herhaling vatbaar (een restaurant zoeken we wel ergens anders)
Gepubliceerd op 03/08/2019
Filip
Verblijf van 22/07/2019 tot 29/07/2019,,
9/10
Altijd super om terug te komen. Blijft een zeer ontspannende vakantie met tal van mogelijkheden.
Gepubliceerd op 02/08/2019
Roland
Verblijf van 13/07/2019 tot 01/08/2019,,
6/10
Alles was perfect behalve personeel zwembad
Gepubliceerd op 02/08/2019
Peter
Verblijf van 23/07/2019 tot 30/07/2019,,
10/10
Heerlijke ontspannen vakantie gehad
Gepubliceerd op 31/07/2019
Axel
Verblijf van 16/07/2019 tot 30/07/2019,,
8/10
Prima accomodatie. Plekken mochten iets vlakker zijn
Gepubliceerd op 31/07/2019
Boudewijn
Verblijf van 14/07/2019 tot 17/07/2019,,
10/10
Mooiste en schoonste camping ooit gezien!!
Gepubliceerd op 28/07/2019
Sjoukje
Verblijf van 15/07/2019 tot 22/07/2019,,
7/10
Prima, maar de camping was voor niet voor ons. Onoverzichtelijk en oogde slordig.
Gepubliceerd op 28/07/2019
Eveline
Verblijf van 07/07/2019 tot 26/07/2019,,
8/10
Heerlijke vakantie gehad, mooie plek maar er zijn wat verbeter puntjes.
Gepubliceerd op 27/07/2019
Paul
Verblijf van 08/07/2019 tot 24/07/2019,,
9/10
Een fantastische camping waar wij nu voor de 5e keer waren. Er wordt alles aan gedaan om de gasten het naar de zin te maken en wij zien dat er ook continu geïnvesteerd wordt in het park zelf.
Gepubliceerd op 26/07/2019
Piet
Verblijf van 12/07/2019 tot 23/07/2019,,
9/10
Zeer goede camping. Chalet met zeezicht lag weliswaar meer naar boven, maar voor ons geen probleem , je had er prachtig uitzicht op de baai van Pamplona. Mooie zwembaden. Mooi afgewerkt. Supermarkt heel dichtbij , handig. Strand niet ver af : te voet , met auto een paar minuten (parking voor 5 euro) of met gratis shuttle. Heel goede service van het personeel en receptie. Onmiddellijk paraat om te helpen bij probleempjes. Zeer dicht bij alle badsteden . Kleine opmerking : Camping is anders heel stil, maar in het weekend kwam er wel eens zeer luide muziek vanop het strand tot heel laat in de nacht ( maar dat is op zich niet de fout van de camping ) .
Gepubliceerd op 25/07/2019
Kristel
Verblijf van 17/07/2019 tot 24/07/2019,,
8/10
Leuke camping met veel faciliteiten en op prachtige locatie, wel heel druk.
Gepubliceerd op 25/07/2019
Lien
Verblijf van 07/07/2019 tot 21/07/2019,,
6/10
Het park is veel minder onderhouden dan vorige jaren, planken liggen los verlichting aan trap zwembad staan te knipperen zoals discoverlichting . Sanitair was vroeger ook netter. Gedeelte was lange tijd dicht. Dit zou toch in orde moeten zijn voor de prijs die je jaarlijks betaald.
Gepubliceerd op 22/07/2019
Cindy
Verblijf van 07/07/2019 tot 16/07/2019,,
9/10
wij verbleven in het glamping gedeelte van de camping. Dit is volledig gescheiden van het camping gedeelte waardoor het zeer rustig is. Dit is echt een aanrader, zeer confortabele chalets met ruim terras. Het prachtige waterpark is groot zodat je altijd wel een plaatsje vindt. Er is ook een supermarkt op wandelafstand.
Gepubliceerd op 21/07/2019
Doriane
Verblijf van 29/06/2019 tot 06/07/2019,,
8/10
Fijne vakantie
Gepubliceerd op 15/07/2019
Hans
Verblijf van 20/06/2019 tot 03/07/2019,,
9/10
Prima zoals altijd (24e keer)
Gepubliceerd op 14/07/2019
Johan
Verblijf van 30/06/2019 tot 09/07/2019,,
7/10
Mooie locatie vriendelijk personeel restaurant ter plaatse goed. Cottages zijn wel aan verfraaiing toe.
Gepubliceerd op 11/07/2019
Wendy
Verblijf van 29/06/2019 tot 30/06/2019,,
4/10
De enigste vriendelijke persoon was Ashley aan de receptie, voor al de rest van het personeel moest je niet zijn voor een vriendelijke lach of goededag, en zeker al niet aan het zwembad.De kinderen mogen daar zo goed als niet bewegen, als je de kids in het oog houd, zie je dat ze voor ze iets doen in het zwembad eerst naar de redders zien om te kijken of het wel ok is. Dit is toch geen normale reactie!!!ik heb gelezen over het feit dat de douches constant gekuisd werden, wel ik heb telkens goed moeten zoeken om een douche te vinden die redelijk ok was!ik zou geen 5* sterren geven aan deze camping,
Gepubliceerd op 09/07/2019
Laurens
Verblijf van 11/06/2019 tot 25/06/2019,,
8/10
Leuk, goed verzorgd en alles is goed gegaan
Gepubliceerd op 08/07/2019
Randy
Verblijf van 17/06/2019 tot 29/06/2019,,
8/10
Fijne terrassencamping, gelegen op een mooie locatie. Van alle gemakken voorzien. Zwembad, wellness, bar, restaurant, animatie etc.. Strand is dichtbij en ook de supermarkt! Sanitair is schoon en wordt dagelijks 2x schoon gemaakt. Dat is prettig. Toen wij er waren, eind juni, was het nog rustig op de camping. Wat minder is, zijn de honden op de camping. Wij zaten op een nagenoeg leeg veld, waar plek is voor 4 - 5 tenten, en honden bezitters laten hun hond daar hun behoefte doen. Gelukkig zien wij dat en waren ze zo sportief om het op te ruimen. Wat als wij er niet waren en het niet gezien hebben?
Gepubliceerd op 07/07/2019
Arie
Verblijf van 01/06/2019 tot 28/06/2019,,
8/10
Over het algemeen weer tevreden alleen het hete water in de douches was dit jaar een rsmp.
Gepubliceerd op 03/07/2019
Andreas
Verblijf van 08/06/2019 tot 23/06/2019,,
9/10
Super mooie camping
Gepubliceerd op 02/07/2019
Jan
Verblijf van 03/06/2019 tot 09/06/2019,,
8/10
ten eerste als zeer trouwe vaste klanten bij YellohVillage en Les Tournels, meestal gereserveerd via hoofdkantoor en vraag altijd om de gespaarde punten getrouwheidswaardeing om te zetten in de daarbij behorende gratis overnachtingen en dat lukt meestal en hierbij dan ook onze dank daarvoor, omdat wij reizen van vaak ene park naar andere park en vaak langdurig weg zijn, zijn de gratis overnachtingen voor ons dus een soort uitkomst en ook bij Les Tournels komen wij vaak bv 1 dag eerder aan en worden wij correct geholpen en mogen op tijd in onze cottage en vaak ook houden zij rekening met onze leeftijd a 67 en 68 jaar en ons bv NIET bovenin reserveert maar liever beneden en blijft onze ervaring dan ook na vele jaren mooi,prachtig aangelegd park met mooie bar,mooi uitzicht en mooie omgeving incl natuurlijk de zwembaden
Gepubliceerd op 02/07/2019
Murat
Verblijf van 26/06/2019 tot 30/06/2019,,
10/10
C est bon
Gepubliceerd op 01/07/2019
Frenk
Verblijf van 14/06/2019 tot 26/06/2019,,
8/10
Mooie drukke levendige camping. schitterende omgeving. prachtig zwembad. net sanitair. veel klimmen. lopen naar strand vonden wij te ver. fietsen te steil. strand bij Pamplona is niet schoon. baai bij L'Escalet veel beter. Camping shuttle zwembad-staanplaats erg fijn!
Gepubliceerd op 28/06/2019
Daniel
Verblijf van 02/06/2019 tot 12/06/2019,,
3/10
Zeer matig tot slecht
Gepubliceerd op 27/06/2019
Marianne
Verblijf van 16/06/2019 tot 25/06/2019,,
10/10
prachtige camping met super behulpzaam personeel!
Gepubliceerd op 26/06/2019
Bekijk meer klantbeoordelingen
Zie ook...