aankomst / vertrek
Reservering

+33(0)4 94 55 90 90

Terug

Klantenbeoordelingen

Elke H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 21/06/2024 tot 28/06/2024
9/10
"Het is een mooie camping met voldoende faciliteiten. De sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag schoongemaakt, dat is echt fijn. Daarnaast zie je dat de camping zichzelf ieder jaar verbetert, er worden telkens zaken vervangen of aangepast. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad."

Gepubliceerd op 09/07/2024
Robert J. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 13/06/2024 tot 30/06/2024
8/10
"Prima!"

Gepubliceerd op 09/07/2024
Peggy J. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 23/06/2024 tot 07/07/2024
10/10
"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Ramatuelle. De camping is van alle gemakken voorzien, en ligt op een prachtige plek. Vlakbij Saint Tropez maar ook Saint Maxime en Grimaud zijn super om te bezoeken. Volgend jaar zeker weer naar Les Tournels!"

Gepubliceerd op 08/07/2024
Jan B. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 16/06/2024 tot 22/06/2024
8/10
"Nette, verzorgde campingplaatsen. Schoon en goed sanitair. Voldoende recreatieve voorzieningen"

Gepubliceerd op 03/07/2024
Bart B. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 21/06/2024 tot 29/06/2024
9/10
"Hele mooie camping op super locatie. Camarat met zeezicht is top!"

Gepubliceerd op 30/06/2024
Ingrid V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 21/06/2024 tot 28/06/2024
9/10
"Je krijgt waar je voor betaalt."

Gepubliceerd op 30/06/2024
Karlijn R. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 13/06/2024 tot 16/06/2024
8/10
"Fijne camping met veel groen, goede faciliteiten en een mooie omgeving"

Gepubliceerd op 28/06/2024
Aschwin S. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 24/06/2024 tot 27/06/2024
6/10
"Is een mooi complex op een mooie locatie maar de staanplaatsen zijn zeer slecht , moeilijk begaanbaar en geen plaats is vlak"

Gepubliceerd op 28/06/2024
Peter H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 04/06/2024 tot 14/06/2024
9/10
"Mooie locatie, alles lekker schoon, ondanks de verbouwing van de entree."

Gepubliceerd op 25/06/2024
Adriana D. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 10/06/2024 tot 21/06/2024
9/10
"Fantastische camping met veel ruimte en fijne mobilhomes."

Gepubliceerd op 24/06/2024
Cas V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/05/2024 tot 13/06/2024
8/10
"Zeer goed"

Gepubliceerd op 24/06/2024
Jolanda V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 09/06/2024 tot 23/06/2024
8/10
"Super mooi chalet op een prachtige plek. Zwembad geweldig en Balneo ook. Restaurant en pizza afhaal wat minder. Animatie voor 2 weken een beetje hetzelfde. Voor jongeren boven de 18 is er erg weinig te doen."

Gepubliceerd op 24/06/2024
Sean S. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 15/06/2024 tot 23/06/2024
7/10
"Fijne en mooie camping. Veel faciliteiten, maar wel punten van verbetering"

Gepubliceerd op 24/06/2024
Theo M. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 01/06/2024 tot 23/06/2024
6/10
"Wat een lawaai camping, zelfs tijdens voetbal wedstrijd een luidruchtige band. Vanaf 1994 deze camping meer dan 25 keer bezocht maar dit was echt de laatste keer"

Gepubliceerd op 24/06/2024
Maarten G. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 19/06/2024 tot 22/06/2024
8/10
"Mooie camping maar wel veel lawaai van muziek"

Gepubliceerd op 23/06/2024
Wim D. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 09/06/2024 tot 20/06/2024
10/10
"Zeer verzorgd park, goed onderhouden. Voldoende facilities en vriendelijk personeel."

Gepubliceerd op 22/06/2024
Els K. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 12/06/2024 tot 19/06/2024
9/10
"Fijne camping in een prachtig gebied. Mooie plek om te wandelen, naar het strand te gaan en mooie plaatsjes te bezoeken."

Gepubliceerd op 21/06/2024
Wim Z. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 09/06/2024 tot 16/06/2024
9/10
"Wij zaten (9 tm 16 juni 2024) op het Premium gedeelte van Les Tournels in een prima uitgeruste cottage met een ruim terras en een mooi uitzicht, gedeeltelijk over wijnvelden en over zee. Cottage was keurig schoongemaakt. Wij waren rond 11.00 uur op de camping aanwezig en na aanmelden bij de receptie werd onze cottage met spoed schoongemaakt. Een uur later werden we gebeld dat onze cottage klaar was en wij er in mochten. Premium gedeelte was een heerlijk rustig gedeelte van de camping. We hebben ons op de camping en omstreken prima vermaakt. We hadden de fietsen mee en fietsen in die mooie omgeving is ons ook prima bevallen."

Gepubliceerd op 21/06/2024
Jean L. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/05/2024 tot 31/05/2024
9/10
"Super, wij hebben genoten van Les Tournels, en de omgeving, St. tropez, de strandpaviljoen, etc. etc. Bij vertrek hadden wij een defecte band aan onze caravan, wij zijn uitmuntend geholpen door uw mensen van de techniek Heel veeldank hiervoor, wij komen zeker terug."

Gepubliceerd op 19/06/2024
Jurgen V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 02/06/2024 tot 09/06/2024
8/10
"Reeds 4e keer op deze camping verbleven, eerste keer met onze (mini)camper op een kampeerplaats… Les Tournels blijft nog steeds een topcamping al stellen wij vast dat de focus de laatste jaren vooral op het uitbreiden van de camping ligt in plaats van bepaalde zaken beter te onderhouden, te renoveren en/of te moderniseren. De focus ligt vaak op (koppels met) kinderen waardoor er weinig echte rustplekken te vinden zijn op het toch wel ruime domein van de camping."

Gepubliceerd op 10/06/2024
Michael B. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 21/05/2024 tot 28/05/2024
10/10
"Super"

Gepubliceerd op 06/06/2024
Harold V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 19/05/2024 tot 01/06/2024
10/10
"Wij komen hier al jaren, TOP!!"

Gepubliceerd op 02/06/2024
C V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/04/2024 tot 11/05/2024
8/10
"Prima camping, onze kampeerplaats was niet heel goed bereikbaar met caravan. De weg, het weggetje er naar toe was heel slecht en vol kuilen en gaten."

Gepubliceerd op 22/05/2024
Johannes V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 08/05/2024 tot 17/05/2024
9/10
"heerlijke ervaring. Alles klopte."

Gepubliceerd op 21/05/2024
Joyce L. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 27/04/2024 tot 10/05/2024
8/10
"We waren in het voorjaar op deze prachtige gesitueerde camping. Personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Schoon goed ingedeeld sanitair .Vele diensten aanwezig"

Gepubliceerd op 21/05/2024
Luc V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 14/05/2024 tot 18/05/2024
7/10
"Een heel groot nadeel is het slechte wifi ontvangst. Iedereen klaagt erover."

Gepubliceerd op 20/05/2024
Henk D. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 27/04/2024 tot 07/05/2024
9/10
"Fijne, goed verzorgde camping. Fantastische zwembaden, wel een beetje fris in de meivakantie nog (water tot 24 graden verwarmd)."

Gepubliceerd op 19/05/2024
Geralda T. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 03/05/2024 tot 11/05/2024
7/10
"Erg prijzig qua eten, fietsverhuur etc Streng aan her zwembad Als je kind er in springt zijn ze al boos Ik mis een campingwinkel Verder erg netjes mooie locatie"

Gepubliceerd op 13/05/2024
Ralph V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 29/04/2024 tot 10/05/2024
9/10
"Prima verblijf"

Gepubliceerd op 12/05/2024
Ronald H. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 27/04/2024 tot 11/05/2024
8/10
"Fijne ervaring"

Gepubliceerd op 12/05/2024
Saskia S. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 29/04/2024 tot 11/05/2024
7/10
"De camping is gelegen op een prachtige plek. Mooi zwembad en leuk restaurant. Wij hadden een premium huisje. Je hebt veel ruimte om je huisje heen. Wat ons alleen heeft verbaasd is dat er werkzaamheden plaatsvonden tegenover ons huisje. Bij het boeken zijn wij hierover niet geïnformeerd. Met als gevolg dat er overdag vooral geluiden hoorde van de bouw. Je komt toch voor je rust naar de camping toe. Wij komen al jaren op de camping, maar ivm de bouw toch wat lager cijfer."

Gepubliceerd op 12/05/2024
Michiel B. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 28/04/2024 tot 11/05/2024
7/10
"Pluspunten: - Zeer net onderhouden camping, zeer schone toiletgebouwen - Schitterende omgeving Verbeterpunten: - Aan het begin van de camping wordt zeer hard gereden, terwijl dit juist de plek is waar veel mensen oversteken - Animatie alleen in het Frans, terwijl er veel Nederlanders zijn"

Gepubliceerd op 12/05/2024
Peter D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 04/05/2024 tot 11/05/2024
6/10
"we zijn er niet gebleven, we hebben geannuleerd. de plaats was moeilijk bereikbaar qua helling en totaal geen zon op de campingplaats."

Gepubliceerd op 12/05/2024
Marcel J. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 28/04/2024 tot 10/05/2024
8/10
"Mooie camping"

Gepubliceerd op 11/05/2024
Alexander S. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 28/04/2024 tot 08/05/2024
7/10
"De camping ligt in een fijne omgeving, helaas geldt er geen snelheidslimiet op de camping en wordt er bizar vaak te hard gereden. De kinderen konden daarom moeizaam vrij spelen. Het zwembad zou zijn verwarmt maar dat bleek slechts enkele geraden te zijn en daarom wordt er weinig gezwommen. Mijn advies is bordjes te plaatsen met een Max. snelheid van 10kmh. De prijs kwaliteit verhouding is goed en daarom zou ik iets meer rekenen en in ruil daarvoor het zwembad beter verwarmen. Tot slot, dient het verhuur materiaal beter gecontroleerd te worden op defecten. Tijdens ons verblijf is een kind zwaar verongelukt doordat een wiel is losgekomen van een huurfiets. Opvolgend bleek er helaas geen EHBO’er van de camping aanwezig te zijn en heeft die gene geluk gehad met capabele omstanders. Verder is het een hele fijne camping met veel potentie!"

Gepubliceerd op 10/05/2024
Karin O. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 29/04/2024 tot 09/05/2024
6/10
"Onthaal was weg vriendelijk. Helaas waren er serieuze bouwwerkzaamheden waardoor er veel zwaar bouwverkeer over de camping reed. Vrachtwagens reden tegen hoge snelheid via de kleine wegen. Levensgevaarlijk. Ook het eigen personeel reed te hard met de golfkarretjes. Mijn caravan stond bij het kruispunt, ik ben dan ook vroeger vertrokken vanwege te veel verkeer. Pas nadat ik ingepakt had en zei dat ik wilde vertrekken, kreeg ik een andere plek aangeboden. Dit had het personeel ook zelf kunnen bedenken."

Gepubliceerd op 10/05/2024
Robert R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 01/05/2024 tot 08/05/2024
9/10
"Zoals al vele jaren…, top!"

Gepubliceerd op 09/05/2024
Petrus V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 26/04/2024 tot 04/05/2024
8/10
"Mooi aangelegde camping en zwembad"

Gepubliceerd op 06/05/2024
Will T. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 25/04/2024 tot 05/05/2024
7/10
"Helaas vinden wij het geen vijfsterren camping meer . Huisje van ons gedateerd. Nummer ME 44. Slechte stoelen in huisje, grijze elementen zitten voor geen meter. Slecht afgewerkt huisje. Tafel in huisje matig. Doucheruimte heel beperkt. Tennisbaan ziet er niet uit qua accommodatie . Stoelen bij restaurant terras hebben slechte kussens, kapot en vies. Mensen draaien ze om en zien vieze onderkanten. Openingstijden restaurant zijn matig."

Gepubliceerd op 06/05/2024
Jeroen D. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 21/04/2024 tot 04/05/2024
7/10
"Fijne camping. Wat puntjes op de i die missen/beter kunnen: onderhoud, poep op de stoep"

Gepubliceerd op 05/05/2024
Peter K. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 26/04/2024 tot 30/04/2024
7/10
"Leuke camping, echter zouden wat snelheidsremmende maatregelen geen kwaad kunnen op de camping!"

Gepubliceerd op 02/05/2024
Margriet E. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 21/04/2024 tot 27/04/2024
7/10
"Het verkeer dat over de camping reed, reed veel te hard, en met name het “werkverkeer” dat scheurde als een idioot over de hoofdstraat!!! Af en toe schrokken wij ons een ongeluk! Vooral met kleine kinderen, wij stonden op een mooie plek aan het begin van de camping."

Gepubliceerd op 28/04/2024
Robrecht D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 13/04/2024 tot 19/04/2024
5/10
"Gebrek aan rust door werken die op de camping aan de gang waren"

Gepubliceerd op 27/04/2024
Nico K. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 21/10/2023 tot 22/10/2023
8/10
"wij komen graag op les tournels,sinds 25 jaar omdat de camping in een natuurgebied ligt en nog open is tot eind oktober. er zijn geen campings in deze omgeving die zo lang open zijn."

Gepubliceerd op 27/10/2023
Martijn S. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 14/10/2023 tot 21/10/2023
9/10
"Fantastic campingsite with great views on Pampelonnne and surrounded by grapeyards"

Gepubliceerd op 25/10/2023
Mark V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 14/10/2023 tot 21/10/2023
6/10
"Als je open bent laat in het seizoen ben dan ook echt open en verwarm bijvoorbeeld het zwembad echt ipv half. Zorg dat faciliteiten allemaal beschikbaar zijn en horeca goed beschikbaar"

Gepubliceerd op 23/10/2023
Joost R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 16/10/2023 tot 21/10/2023
7/10
"Prima, alhoewel er ook wat punten ter verbetering nodig zijn."

Gepubliceerd op 22/10/2023
Johannes V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 14/10/2023 tot 19/10/2023
9/10
"Erg tevreden. Een heerlijk domein. Voor herhaling vatbaar"

Gepubliceerd op 20/10/2023
Douwe H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 13/09/2023 tot 01/10/2023
9/10
"Prima verblijf, goede en schone sanitaire voorzieningen, vriendelijke medewerkers. Prachtig zwembad en andere faciliteiten."

Gepubliceerd op 12/10/2023
Kelly O. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 19/09/2023 tot 26/09/2023
10/10
"Mooie schone camping, animatie voor jong en oud."

Gepubliceerd op 07/10/2023
Marco V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 29/09/2023 tot 03/10/2023
10/10
"Heel goede ervaring, super mooie camping op een unieke locatie."

Gepubliceerd op 04/10/2023
Maria K. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 13/09/2023 tot 21/09/2023
9/10
"Heerlijke camping, leuke animatie en waterpret."

Gepubliceerd op 02/10/2023
Arnout M. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 20/09/2023 tot 30/09/2023
10/10
"Hele mooie locatie en mooie stacaravan"

Gepubliceerd op 01/10/2023
Martin J. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 25/09/2023 tot 28/09/2023
9/10
"Tevreden"

Gepubliceerd op 01/10/2023
Fred J. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 03/09/2023 tot 20/09/2023
9/10
"We zijn in de maand september een aantal weken met onze caravan op uw camping geweest. En wij hebben zeer genoten! Wat een prachtige camping! En wat een zeer goede en klantvriendelijke organisatie. Complimenten hoor! Een paar kleine verbeterpunt maar deze heb je altijd wel"

Gepubliceerd op 01/10/2023
Marianne D. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 17/09/2023 tot 30/09/2023
8/10
"Goed"

Gepubliceerd op 01/10/2023
Bruno V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 14/09/2023 tot 28/09/2023
6/10
"Wij hebben genoten van onze vakantie maar wij vonden de prijs te hoog voor onze premium als we dit vergelijken met onze cottage van vorig jaar. De plancha bevond zich onder een boom waardoor een gedeelte van de plancha en het terras vol met vogeluitwerpselen lag, ook bij aankomst. Er was wel een zetel maar geen salontafel. Bij aankomst op 14/09/2023 was het water in de Welness aangenaam warm, na 16/9/2023 nam de temperatuur dagelijks af waardoor het water op het einde van onze vakantie niet warmer was dan in het buitenzembad. ''S avonds werd er ook niet meer bediend op het terras en moest men zelf de drank gaan halen, dit is volgens ons beneden peil voor een 5 sterren camping. In vergelijking met de vorige jaren vind ik dat de service minder is geworden en dat er dringend dient gerenoveerd te worden. Ook de slagbomen in het premiumgedeelte stonden meer open dan dat ze dicht waren door een technisch defect."

Gepubliceerd op 01/10/2023
Duije P. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 11/09/2023 tot 18/09/2023
8/10
"fantastisch mooie camping, met leuke animatie en heerlijke welness. de sanitaire voorziening zijn erg mooi en gloed nieuw rondom de plekken bij oc29."

Gepubliceerd op 29/09/2023
Corina V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 17/09/2023 tot 27/09/2023
8/10
"Hele nette camping, met een heel mooi zwembad. Jammer dat de WI-FI het niet deed bij ons. Personeel in het restaurant mag netter werken en vriendelijker zijn. Camping ligt op een berg, alles stijl naar boven lopen. Mobile home was erg schoon en netjes, bij de receptie was het personeel erg vriendelijk."

Gepubliceerd op 28/09/2023
Tim A. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 18/09/2023 tot 24/09/2023
9/10
"Zeer fijne camping. Mooie accomodatie, vlakbij strand en dorpen als St Tropez en Port Grimaud zijn gemakkelijk te bereiken. Erg netjes en mooi zwembad en ook nog een wellness. Redelijk steile terrascamping maar dat vonden wij zelf geen probleem."

Gepubliceerd op 26/09/2023
Marina S. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 08/09/2023 tot 11/09/2023
9/10
"Heerlijke camping, heel gezellig en ruim opgezette plekken met voor iedereen een eigen 'terras' op de heuvel. Dichtbij Pampelonne beach en Saint Tropez. Zeer schone en mooie faciliteiten."

Gepubliceerd op 25/09/2023
Gino V. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 09/09/2023 tot 16/09/2023
8/10
"Mooie camping, zeer mooie supermarkt, slecht restaurant, douches verouderd, wifi is superslecht."

Gepubliceerd op 20/09/2023
Dirk V. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 09/09/2023 tot 15/09/2023
8/10
"Verblijf is goed"

Gepubliceerd op 19/09/2023
Floris V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 04/09/2023 tot 07/09/2023
8/10
"Prima"

Gepubliceerd op 18/09/2023
Herwin D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 09/09/2023 tot 10/09/2023
8/10
"Wij komen al jaren op Les Tournels. Dit jaar de wijn en spijs ervaring mogen meemaken in het restaurant Jardin de Pins. Dit was een erg leuke ervaring. voor wat betreft de faciliteiten, mogen we vaststellen, dat het stabiel goed blijft. ik wil niet gaan muggenziften, maar als ik wat verbeteringen mag aandragen, dan hierbij. Wij gebruiken meerdere malen per week (elke vakantie 3 weken) het mooie zwembad. Tijdens de Covid periode was het zwembad tussen de middag gesloten, daardoor had je in de middag de mogelijkheid om een ligbed te bemachtigen, als je dat wilde. Nu is die periode (gelukkig) voorbij, maar je mag al blij zijn, dat je in het hoogseizoen voor een bedje in aanmerking komt, omdat mensen de hele dag bedjes reserveren d.m.v. het plaatsen van strandlakens over de bedjes.( bij vertrek om te lunchen laat men dan de doeken op de bedjes, zo van: deze komt ik vandaag nog claimen, als het mij uit komt) Dit is niet volgens de regelementen, maar hier wordt niet tegen opgetreden. Het zou fijn zijn, als hier iets aan werd gedaan."

Gepubliceerd op 12/09/2023
Yvo D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 02/09/2023 tot 09/09/2023
7/10
"Mooie, nette camping. Alleen veel overlast van verkeer op de camping. Vooral de snelheid is veel te hoog. Niemand houd zich aan de 10km/u ook eigen personeel niet."

Gepubliceerd op 10/09/2023
Rob R. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 11/08/2023 tot 25/08/2023
9/10
"Top"

Gepubliceerd op 05/09/2023
Robert B. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 28/08/2023 tot 30/08/2023
10/10
"Kamping jest super . Brakuje tylko polskiego języka przepraszam ale nie wszyscy Polacy mowia w innym języku."

Gepubliceerd op 31/08/2023
Edwin D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 21/07/2023 tot 07/08/2023
9/10
"Schitterende park met een prachtige omgeving"

Gepubliceerd op 28/08/2023
Michel L. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 09/07/2023 tot 12/08/2023
8/10
"Mooi park, zeer mooie omgeving, er zijn nogal wat dode struiken op tentplaatsen - honden liever niet in het park en omgeving - er zijn nogal wat families zonder 'opvoeding' - na 24 uur veel lawaai door jongeren, groep jongeren in de bossen rond het park ..."

Gepubliceerd op 28/08/2023
Joris H. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 11/08/2023 tot 23/08/2023
10/10
"Een geweldige camping, super service, fijne accommodatie, top animatie en een prachtige ligging! Echt een super aanrader!!"

Gepubliceerd op 24/08/2023
Justin B. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 04/08/2023 tot 23/08/2023
9/10
"Super camping met veel faciliteiten."

Gepubliceerd op 24/08/2023
Jacintha M. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 25/07/2023 tot 11/08/2023
9/10
"We voelen ons altijd zeer welkom; vriendelijke en behulpzaam personeel, schoon sanitair, schitterende en relaxte omgeving. Een rustpuntje aan de Côte d'Azur."

Gepubliceerd op 22/08/2023
Jan B. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 02/08/2023 tot 18/08/2023
10/10
"Keurige camping, netjes onderhouden, prima schoonmaak. Goede organisatie van alle zaken rondom de camping zoals aktiviteiten, strandtreintje, broodvoorziening, supermarkt etc."

Gepubliceerd op 21/08/2023
Rob V. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 04/08/2023 tot 18/08/2023
8/10
"Grote camping plaatsen, super zwembad! Enkele zeer leuke activiteiten!"

Gepubliceerd op 19/08/2023
Ramona H. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 29/07/2023 tot 06/08/2023
9/10
"Wij hebben genoten, alles was schoon en mooi."

Gepubliceerd op 17/08/2023
Yvonne H. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 05/08/2023 tot 12/08/2023
10/10
"Geweldig park,ontvangst was super idd alleen je naam is genoeg en wat een heerlijke Spa!!!"

Gepubliceerd op 15/08/2023
Peter-Paul P. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 05/08/2023 tot 12/08/2023
7/10
"Warm ontvangst, wel wat rommelig. Kregen geen sleutel mee en het karretje wat ons zou opwachten kwam niet opdagen waardoor we zelf onze accommodatie zijn gaan opzoeken."

Gepubliceerd op 15/08/2023
Angelique W. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 31/07/2023 tot 14/08/2023
7/10
"Prima verblijf, leuke sfeer op de camping, prachtige natuur maar..het was wel echt heel druk in het zwembad. Geen bedje kunnen bemachtigen, de zee is toch wel een stuk lopen en het treintje vaak overvol. De prijzen in de supermarkt dichtbij zijn ook een beetje “over de top” en de animatie was matig."

Gepubliceerd op 15/08/2023
Michel M. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 08/07/2023 tot 05/08/2023
7/10
"Het was prettig dat de muziek nu minder lang in de avond door gaat. Nadeel is dat zeer grote campers met zware luidruchtige airco niet beneden op een speciaal camper-veldje kunnen blijven. Dat campers op ME worden toegestaan geeft veel overlast en leidt tot gevaarlijke situaties en beschadiging van het wegdek en beplanting. Verder is het onhygiënisch dat hondeneigenaren niet gevraagd wordt om de hond te laten plassen en poepen buiten de camping. Hondeneigenaren laten hun hond nu plassen bij naastgelegen emplacements. Dat zou ontmoedigd moeten worden."

Gepubliceerd op 11/08/2023
Anne-Marie V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 15/07/2023 tot 24/07/2023
10/10
"Prachtige camping op top locatie."

Gepubliceerd op 10/08/2023
Ruud L. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 24/07/2023 tot 09/08/2023
8/10
"Fijne camping. Schoon sanitair. Leuk zwembad. Fijn personeel. Omgeving is mooi. Mooie stranden en veel te bezichtigen."

Gepubliceerd op 10/08/2023
Kai A. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 30/07/2023 tot 09/08/2023
7/10
"Nette camping met prachtige ligging. Wel veel geluidsoverlast tot avonds laat zonder adequaat toezicht"

Gepubliceerd op 10/08/2023
Mark E. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 31/07/2023 tot 08/08/2023
7/10
"We kwamen hier al misschien wel voor de 8e of 9e keer. Het huisje was mooi gelegen en het uitzicht was top. Optisch was het huisje schoon, maar de vloer was erg vies en we moesten flink dweilen om het netjes te krijgen. We hebben dit niet gemeld bij de receptie. We komen hier nu al een aantal jaar en het is eigenlijk elk jaar wat. We hebben het zelf gedweild en lekker van de vakantie genoten."

Gepubliceerd op 09/08/2023
Marit M. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 31/07/2023 tot 07/08/2023
7/10
"Mooi zwembad . Schoon sanitair.. alleen als je in een tent dicht bij t zwembad staat is t tot middernacht laat herrie.. verder t strand goed te bereiken met een treintje en bus .. allen Gratis in de zomer maanden"

Gepubliceerd op 08/08/2023
Aschwin V. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 23/07/2023 tot 06/08/2023
8/10
"Mooie camping in het groen, ruime plaatsen, mooi zwembad."

Gepubliceerd op 07/08/2023
Dennis V. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 17/07/2023 tot 04/08/2023
9/10
"Leuke camping voor jong en oud. Alles is netjes en schoon. Enige wat minder is, is dat de animatie over het algemeen alleen maar Frans spreekt. Op een camping waar zoveel Nederlanders komen zou je toch verwachten dat ze dat voor de kinderen beter zouden regelen."

Gepubliceerd op 05/08/2023
Frederic V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 21/07/2023 tot 04/08/2023
8/10
"Leuke vakantie gehad, nette camping en zwembad"

Gepubliceerd op 05/08/2023
Veerle V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 20/07/2023 tot 30/07/2023
9/10
"Goed verblijf, alleen jammer van het extra betaalde zeezicht dat er niet was, dit door de te hoge bomen."

Gepubliceerd op 31/07/2023
Pauline N. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 18/07/2023 tot 28/07/2023
7/10
"Mooie omgeving, afstanden berg op te groot, drankjes aan bar te duur."

Gepubliceerd op 29/07/2023
Ilse P. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 02/07/2023 tot 13/07/2023
10/10
"Super !! Wij komen absoluut terug !"

Gepubliceerd op 27/07/2023
Ton T. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 03/07/2023 tot 20/07/2023
10/10
"Prima"

Gepubliceerd op 26/07/2023
Kristof L. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 18/07/2023 tot 25/07/2023
6/10
"Positief: mooie plaats, mooie camping, mooi groot zwembad, proper sanitair. Negatief: belachelijk duren prijzen aan de snackbar en vooral, de zwembadwachters waren veel te streng, verbaasde me dat er niet “interdit d’avoire plaisir” op het bord stond."

Gepubliceerd op 26/07/2023
Cor J. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 26/06/2023 tot 14/07/2023
9/10
"prima"

Gepubliceerd op 25/07/2023
Pascal G. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 17/07/2023 tot 24/07/2023
4/10
"Voldoet redelijk aan de verwachtingen"

Gepubliceerd op 25/07/2023
Coen M. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 17/07/2023 tot 23/07/2023
7/10
"Heerlijk en ontspannend"

Gepubliceerd op 24/07/2023
Cees D. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 28/06/2023 tot 20/07/2023
9/10
"Fantastisch zoals elk jaar. Eigenlijk dus een 10 echter: de WIFI was dit jaar totaal NIET IN ORDE! Helaas. Vorig jaar nog met een betaald abonnement, maar die verbinding was ok. Dit jaar weliswaar gratis maar ik kon nauwelijks verbinding maken. En mijn buren, die er ook al jaren komen, hadden hetzelfde probleem. Volgend jaar ZEKER wat aan doen !!!! Dan wordt het weer een 10 )))"

Gepubliceerd op 23/07/2023
Cor V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 15/07/2023 tot 22/07/2023
7/10
"Goed."

Gepubliceerd op 23/07/2023
Chantal V. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 08/07/2023 tot 22/07/2023
6/10
"De ligging van de caravans is niet erg vakantie achtig maar vooral gericht op het verbeteren van conditie. Het zou mogelijk moeten zijn om te pendelen naar boven en beneden of daar in ieder geval ruchtbaarheid aan te geven"

Gepubliceerd op 23/07/2023
Martijn N. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 18/07/2023 tot 20/07/2023
1/10
"Verschrikkelijk en je wordt behandeld met achterdocht als of je liegt, bediening smijt een rekening op tafel zonder wat te zeggen en zonder dat er naar gevraagd is en blijft dan hangen aan tafel met een smoelwerk kan het wat sneller! En dachten wat wil hij nu. Tegels in zwembad tegels zijn smerig en op veel plekken kapot. Bal wordt gejat door gasten en als je dan naar de badmeester gaat zegt hij ja dat gebeurt hè en weet u het zeker had u er wel een mee! En draait zich vervolgens om! Laatste avond was proberen te draaien maar munt auto maat bleef slikken gemeld volgende dag naar de receptie en zeggen ze loop maar ff met een mannetje mee die zeg dood vrolijk (vermoedelijk na een recet van de machine) dat de wasmachines draaien dus ik zal het wel verzonnen hebben en toen ik reageerde dat me dat te gortig was begon hij in het Frans te schelden en ging hij weg! Echt nooit maar dan ook nooit meer kom ik terug en tegen iedereen die ik tegen kom en naar de Côte d’Azur gaat zal ik jullie camping afraden maar ook daar zullen jullie vast niet mee zitten"

Gepubliceerd op 22/07/2023
Tatiana B. In huuraccommodatie, Zonder kinderen
Verblijf van 28/05/2023 tot 06/06/2023
8/10
"Eerste keer dat ik in juni hier verblijf. Ik zat precies in Duitsland in plaats van in Frankrijk. Zoveel Duitsers met het nodige kabaal en een zeer laag niveau."

Gepubliceerd op 20/07/2023
Jesper W. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 05/07/2023 tot 08/07/2023
8/10
"Hele mooie camping met uitstekende faciliteiten. De camping is zijn 5 sterren zeker waard. V"

Gepubliceerd op 19/07/2023
Ellen G. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 09/07/2023 tot 18/07/2023
8/10
"Prima"

Gepubliceerd op 19/07/2023
Gijsbert Jan S. Op kampeerplaats, Zonder kinderen
Verblijf van 01/07/2023 tot 09/07/2023
9/10
"Mooie ligging, prima faciliteiten"

Gepubliceerd op 18/07/2023
Laurens A. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 01/07/2023 tot 08/07/2023
10/10
"Wij hebben een megatoffe vakantie gehad. Animatieteam is geweldig en heel gedreven. Zwembad was top!"

Gepubliceerd op 16/07/2023
Bart H. In huuraccommodatie, Met kinderen
Verblijf van 01/07/2023 tot 08/07/2023
9/10
"Mooie ligging"

Gepubliceerd op 16/07/2023
Maarten H. Op kampeerplaats, Met kinderen
Verblijf van 07/07/2023 tot 15/07/2023
7/10
"het is zeker een van de mooiere streken van Frankrijk. tevens is het zeker aan te raden. Maar probeer onderaan de berg te zitten op de camping. de helling is echt niet te onderschatten. De kwaliteiten van het restaurant kunnen zeker verbeterd worden. Het personeel is wel zeer vriendelijk!! Het zwembad is groot genoeg voor deze camping. Jammer dat er geen winkeltje is op de camping. dit zou echt een meerwaarde kunnen zijn. De Spar heeft echter een zeer groot aanbod maar dat is toch een stevige wandeling. De was en toilet zones zijn mooi modern en zeer goed onderhouden. De animatie is voldoende maar enkel Franstalig. Wij zijn echter eerder vertrokken op de camping omdat het voor ons echt te warm was bovenaan op de berg. dat is natuurlijk door de zon en die was er dus meer dan voldoende."

Gepubliceerd op 16/07/2023
Bekijk meer klantbeoordelingen
Zie ook...